Haarmode kapsalon Vilvoorde zonder afspraak

Kapsalon

Kapsalon Franck Angellini

Kapsalon Franck Angellini is een kapsalon met afspraak in Vilvoorde. Stap binnen na een afspraak en wij geven jouw haar de ultieme look waar je al zo lang naar uitkijkt.

Het kapsalon is voorzien van de modernste materialen.  Hier gebruikt men de nieuwste producten van Wella of l’Oréal.  Het professionele team stijlt jouw haar met de grootste zorg.  Franck Angellini slaagt erin om te luisteren naar de wensen van mannen, vrouwen en kinderen en deze te respecteren in hun stijlen.  Elke klant moet zich goed voelen met het professionele resultaat.

Je bent toe aan een nieuw kleurtje of een nieuwe snit ?
Je wil er uitzien als de mooiste bruid of bruidegom ?
Er is voor jou een belangrijk moment op komst ?

We halen het beste uit onszelf om aan je verwachtingen te voldoen. Met de juiste producten van Wella of l’Oréal laten we je kapsel tot zijn recht komen of het nu simpel haar opsteken, kapsels lang haar, kapsels half lang haar, haarkapsels, bruidskapsels, korte kapsels of om gewone kapsels gaat.  Ons team bekijkt systematisch en samen met jou welke producten jouw kapsel perfect tot zijn recht laat komen.

Bij kapper Franco Angellini staat het ganse team klaar om  het beste van zichzelf te geven om jou gewenst kapsel te realiseren.  Door de jaren heen heeft kapper Franco Angellini ervoor gezorgd dat zijn kapsalon een goede faam opbouwde.  Hiervan getuigen de vele terugkerende tevreden klanten in de wijde omgeving van Vilvoorde.

Permanente vorming, professionele ondersteuning, bekende producten, niets wordt aan het toeval overgelaten om jou kapsel de beste look te geven en jou hiermee vooral goed te laten voelen.  Voeg daar een professionele service, een warm onthaal en democratische prijzen aan toe en je bekomt de perfecte cocktail voor je nieuwe look !

In Vilvoorde heeft ‘haar stijlen’ een naam…  Franck Angellini!