"Kapper in Vilvoorde - zonder afspraak - Franck Angellini - Coiffeur à Vilvorde - sans rendez-vous"

Zonder afspraak?

OPGELET:  TOT NADER BERICHT – FRANCK ANGELLINI KAPSALON

ENKEL TOEGANGKELIJK NA AFSPRAAK – BEL 02/252.18.88

Stap binnen NA afspraak bij kapsalon Franck Angellini!

Inderdaad, bij Franck Angellini te Vilvoorde stap je binnen na afspraak.  Het kappersteam van kapsalon Franck Angellini heet je van harte welkom op élk moment van de dag!  Onze routine en ervaring zorgt ervoor dat alle klanten zich meteen thuis voelen met onze manier van werken en ons warme onthaal.

In het kapsalon Franck Angellini Vilvoorde stijlen ze alle kapsels met zorg en zonder afspraak!  Professioneel opgeleide mensen staan er dagelijks tot uw dienst.

Onze kappers worden permanent opgeleid en waar nodig bijgestuurd om aan de verlangens van onze klanten te voldoen.  We volgen de nieuwste trends in haarmode en combineren dit met een persoonlijke stijl en een aangenaam kader.

Wij verzekeren je bovendien van een hoge kwaliteit aan de vriendelijkste prijs.

Wanneer een klant ons kapsalon bezoekt  is het onze zorg dit bezoek zo persoonlijk mogelijk uit te voeren… van de ontvangst met eventuele koffie over de haarzorg, de snit, de techniek en uiteindelijk de mise-en-place.  Alle stappen moeten uitgevoerd worden in overeenstemming met de persoonlijkheid, de wensen en de verwachtingen van de klant.

Elke klant is uniek en het moment dat ze bij ons zijn moet er één zijn waar ze zich uniek en bijzonder voelen, zonder uitzondering !