"Franck Angellini hairteam in actie"

Team

Team Franck Angellini, kapsalon enkel na afspraak in Vilvoorde

Het volledige team Franck Angellini van het gelijknamige kapsalon in Vilvoorde heet je van harte welkom op deze website.

Franck Angellini en zijn team, dat ondertussen al enkele jaren actief is in Vilvoorde, blijft op vandaag een vaste waarde in de ruime omgeving van Vilvoorde.  Zaakvoerder Franco heeft met zijn trouwe medewerkers een stevige reputatie opgebouwd waardoor je, als klant, perfect weet wat je aan je kapper of kapster hebt.  Zij waken erover dat het team Franck Angellini steeds de beste kwaliteiten van zichzelf geeft.

Door de doorgedreven maar onafhankelijke samenwerking met zowel Wella als l’Oréal, de permanente vorming van het team Franck Angellini, de ervaring van Franco Angellini en de dagelijkse opvolging van de nieuwste trends is het kapsalonteam in staat jou van de nieuwste haarlooks te voorzien.

Bij het team Franck Angellini kun je terecht voor de laatste haartrends, trendy kapsels, korte kapsels, kapsels lang haar, kapsels half lang haar, hairextentions, bruidskapsels of zelfs gewoon haar opsteken.

Bij Franck Angellini wordt je onthaald met een koffie.  Het is een gezellig en onafhankelijk kapsalon die enkel de beste producten van Wella en L’Oréal gebruikt, want als klant ben je het waard !

Het kapsalon, dat op het gelijkvloers ligt en vrij toegankelijk is,  is voorzien van moderne wastafels, stijlvolle kapper stoelen, een goede acclimatisering in elk seizoen en een gepast lichteffect.

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties en trends, volg ons dan vanaf nu ook op Facebook.  Voeg deze pagina toe aan je favorieten en geniet van de vele acties die we tijdens het jaar via Facebook zullen lanceren!