"Kapper in Vilvoorde - zonder afspraak - Franck Angellini - Coiffeur à Vilvorde - sans rendez-vous"

Missie

Onze missie is uniek !

Het is onze missie om zowel mannen, vrouwen en kinderen die ons kapsalon bezoeken te helpen realiseren er goed uit te zien om zo de eigen persoonlijkheid volledig tot uitdrukking te brengen. Op die manier geven we zin en waarde aan ons kapsalon en kappersteam om onze opdracht dagelijks met de nodige trots te volbrengen want wij zijn van mening dat iedereen er graag goed wil uitzien !

Onze missie bestaat er niet alleen in om deze savoir-faire, technisch en artistiek over te brengen op onze klanten maar eveneens naar onze klanten te luisteren, die te respecteren en erover te waken dat die zich goed voelt. Uiteindelijk zal de klant steeds het kapsalon kiezen waar ze zich gerespecteerd, goed en betrokken voelt en dat willen we verwezenlijken, keer op keer.

Ons wonderbaarlijkste moment is wanneer onze klanten ons zodanig vertrouwen en ‘carte blanche’ geven om ons werk uit te voeren en hun te zien vertrekken met die kleine glinstering in de ogen. Dan pas weet je dat je goed werk hebt geleverd.

Met de professionele steun van Wella en l’Oréal, hun producten, de permanente vorming van ons kappersteam en de jarenlange ervaring van Franco Angellini die zijn team met raad en daad bijstaat kun je ervan op aan dat je haar de beste zorgen geniet.  Franck Angellini volgt de nieuwste modetrends op de voet op zodat je kunt genieten van een trendy of hedendaags kapsel.  Deze ervaring en expertise wordt met perfectie toegepast op alle types kapsels of het nu korte kapsels, hairextentions, dameskapsels, herenkapsels, kinderkapsels, bruidskapsels, kapsels lang haar, kapsels half lang haar of haarkleuringen betreft… bij Franck Angellini zit je haar goed én dat maakt deel uit van onze missie!

Elke klant mag genieten van een warm onthaal, interessante voorwaarden en een gratis koffie tijdens zijn behandeling. Bij Franck Angellini krijg je ‘value for money’.  Dat is onze missie en dat proberen we bij élke klant te verwezenlijken, want jullie zijn het waard !