Franck Angellini

Franck Angellini, kapsalon zonder afspraak in Vilvoorde

Franck Angellini is de kapper bij uitstek in Vilvoorde en omstreken. Wij verwelkomen je graag in ons kapsalon zonder dat je hiervoor een afspraak hoeft te maken.

We ontvangen iedereen graag met een warme welkom en een eventuele koffie tijdens zijn behandeling.  In ons trendy kapsalon werken we vooral met de producten van Wella en l’Oreal Paris.  Beide partners staan voor professionalisme en ervaring.  Door onze permanente scholing en samenwerking zijn we in staat om de laatste trends en stijlen naadloos toe te passen in ons kapsalon.  De expertise van Franck Angellini kan bogen op vele jaren ervaring (o.a. 10 jaar voor Olivier Dachkin) en is mede de grondslag van ons succes in Vilvoorde en omstreken.

Onze missie bestaat er o.a. in jou ‘value for money’ te geven en dat proberen we dagelijks bij élke klant te verwezenlijken door de inzet, motivatie en gedrevenheid van ons kappersteam.

Ons trendy kapsalon is voorzien van de laatste technologie, materialen en producten zodat we je de meest gepaste behandeling kunnen geven en je haar in optimale voorwaarden onder handen nemen.

Browse portfolio